Bedrijfsinformatie

Kabouterpers is opgericht in 2012 als onderdeel van de firma Olleke, Wijngaardstraat 12, 8000 Brugge in West-Vlaanderen. Kabouterpers is een groothandel in papierwaren (wenskaarten, postkaarten, geschenk- en briefpapier) voor winkels en webshops in België en Nederland. We zijn begonnen met wenskaarten van kabouters en elfen. Ons verhaal was dat ze hielpen bij het maken van de kaartjes op een oude bloemenpers. Inmiddels is ons assortiment breder geworden met sprookjesachtige foto's en illustraties voor jong en oud.

Het grootste deel van onze producten zijn ontworpen in Brugge. Alle kaarten zijn gedrukt op FSC papier, ook als dit niet uitdrukkelijk vermeld is. De wenskaarten zijn voorzien van EAN codes en verpakt in een recycleerbare plastic beschermhoes. De enkele kaarten zijn voorzien van referentiecodes. Voor de enkele kaarten kunt u enveloppes en vlakke zakjes apart meebestellen.

In ons aanbod speelt creativiteit en authenticiteit een belangrijke factor.

Hoe gaan we te werk?

We werken met een prijslijst, deze kunt u direct na registratie raadplegen. Via deze webshop is het mogelijk om producten te bestellen en onze volledige collectie te raadplegen. Wenskaarten komen in een minimum afname van een half dozijn en postkaarten zijn per dozijn. Uw eerste bestelling is proforma of kan direct betaald worden online, hierna kunt u kiezen voor bestelling op factuur of via online betaling.

We hebben een efficiënt facturatiesysteem gekoppeld aan een incassobureau. De betalingstermijn op factuur is 14 dagen. Bestellingen worden 7 dagen per week opgevolgd. Voor het uitstallen hanteren we geen strikte voorwaarden en we kunnen indien nodig u ook helpen aan displays en verpakkingsmateriaal.

Er is een vaste portkost van € 4,50 voor een bestelbedrag kleiner dan €50 ex btw.

Bij afnames van 72 exemplaren van één ontwerp (uit de Kabouterpers of Emma Meijer collectie) is het mogelijk om eigen tekst of logo toe te voegen aan de kaart. Heeft u vragen hierbij? Dan helpen we graag.

Voordelen:

  • U mag vrij kaartjes kiezen
  • Creatieve kaarten die u elders niet zult vinden
  • Geen vaste verkoopprijs
  • Franco levering vanaf € 50
  • 24/7 bestellen
  • Producten personaliseren mogelijk